1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

Egyéb felhasználási terület

Személyre szabott loupék egyedi igényekre tervezve

Különféle eljárások igényelnek kiváló optikát és eszközöket, hogy megkönnyítsék a mozgás szabadságát, a jó testtartást és a helyes ergonómiát az egész napos munkavégzés során. A fogorvosoknak és az egészségügyi szakembereknek az ExamVision ​​kiváló precíziós loupék kivételes képtisztaságot és látást nyújtanak, kiváló ergonómia mellett. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az ergonómiáról.

Ha az ExamVision-t választja a világ számos olyan szakemberéhez csatlakozik, akik már élvezik a csúcsminőségű, testreszabott loupék előnyeit. Az ExamVision loupékat optikusok tervezik és gyártják egyéni paraméterek alapján Dániában. A nagyítás széles választékát kínáljuk, köztük a Kepler Advanced készülékkel, ami a világon egyedülálló módon 4 az 1-ben nagyítással bíró loupe. Kattintson ide a nagyítások széles skálájának megtekintéséhez. LED-es fényrendszereink és kiegészítőink tovább javítják az optikai élményt. Az Ön igényei és a mi szakértelmünk alapján megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb loupe megoldást.

Lencsék és látásélmény

Az Ön és a munkája lehető legjobb támogatása érdekében monofokális, bifokális valamint multifokális (a multifokális lencséket progresszív lencséknek is nevezzük) lencsék beépítését vállaljuk igény szerint a kitekintő lencsékbe. A lencsék testreszabhatók a nagyító dobokban is, hogy 100%-ban megfeleljen az Ön dioptriájának.

A rendelkezésre álló legjobb lencséket és optikát használjuk a loupék készítése során. Ide tartoznak a káros UV-fény ellen védő bevonatok, az antireflex réteg és a lencsék karc ellenálló képességének javítása. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az optikai megoldásainkról.

Loupék és LED-es fényforrások