1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

ExamVision keretek

A megfelelő keret kiválasztása a loupe esetében ugyanolyan fontos, mint a helyes nagyítás kiválasztása. Az ExamVision színek és fazonok széles választékát kínálja, amelyek nemcsak kényelmet és funkcionalitást biztosítanak, hanem professzionális megjelenését is nyújtanak. Arra törekszünk, hogy tartós, de mégis divatos keret designt biztosítsunk Önnek.

ÚJDONSÁG! CARBON v2 keret

Újdonság! Megérkeztek a Carbon v2 keretek. Az elegáns, stílusos sötét karbon elülső és titánium szárak jól kiegészítik egymást, rose gold és kék pala színben. A személyre szabottság extra részeként válasszon hozzáillő színes nagyítódobokat, bármilyen Galilean HD, Kepler Advanced vagy Galilean Essential loupe esetén.

Lencserendszerek: Essential, Galilei HD, Kepler Advanced
Keret méretek: small, medium, large

SPORT V2 keret

A Red Dot dizájn győztes Sport keret kapott egy kis faceliftet a tökéletes egyensúly és illeszkedés érdekében. A kényelmes, hajlított kialakítás bármelyik nagyítási rendszerhez választható. A könnyű titánium keret mindössze 14,4 g.

Lencserendszerek: Essential, Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced
Keret szín: Lunar grey, Midnight blue
Keret méretek: small, large

PANTO keret

Ikonikus. Modern. Urbán. A Panto időtálló, könnyű, tökéletes illeszkedik minden arc formához. A lekerekített vonalak elegáns, klasszikus megjelenést nyújtanak. Maga a keret mindössze 13,9 g, bármilyen recept beépíthető, beleértve a bifokális és multifokális lencséket is, hogy tökéletes optikai eredményt biztosítsanak..

Lencserendszerek: Essential, Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced
Keret szín: Midnight blue, Dessert rose
Keret méretek: medium, large

CARBON v1 keret

Légiesen könnyű, mégis erős és tartós karbonszálas keret, hogy kiemelje a stílusát. Csúcsminőségű anyagok tökéletes szinergiája. Az erős és tartós karbon elülső és titán szár egyedülálló kombinációja két színben. Maga a keret mindössze 12 g, tökéletessé téve az egész napos viseletet, függetlenül attól, hogy melyik nagyítórendszert választotta. A Carbon v1 keretbe bármilyen recept beépíthető, beleértve a bifokális és multifokális lencséket is, hogy tökéletes optikai eredményt biztosítsanak.

Lencserendszerek: Essential, Galilei HD, Kepler Advanced
Keret méretek: small, medium, large

ICON keret

Könnyű titán szárak és elülső részek alkotják a rugalmas Icon keretet. Az Icon lehetővé tesz bármilyen döntési szöget, hogy megkönnyítse az optimális ergonómiai helyzetet. A szárakban lévő beépített kábelvezetés elegáns, így elhagyhatóvá váltak a kábel elvezető kapcsok. Az eldobható oldalsó pajzsok szinte láthatatlan védelmet nyújtanak a fröccsenés és a törmelék ellen. A tökéletes optikai eredmény elérése érdekében az Icon bármilyen recepttel kapható rendelhető.

Lencserendszerek: Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced
Keret méretek: small, medium, large
Keret szín: fekete, azúr kék, ruby red, raw
Opcionális kiegészítő: gyémánt, zafír, rubin kő

COSMO keret

Könnyű, stílusos és kivételen kiegyensúlyozható tartós titánkeretben. Red Dot Design díjnyertes 2010. A tökéletes optikai eredmény elérése érdekében a Cosmo keretbe bármilyen recept beépíthető, legyen szó bifokális vagy multifokális lencséről. Három méretben elérhető, így biztosított a tökéletes illeszkedést, és lehetővé válik az, hogy a nagyítódobok elég mélyen üljenek, akár 40° -os deklinációs szöggel is beépíthetők. Különböző színes szárvégekkel tehetők egyedibbé.

Lencserendszerek: Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced, Essential
Keret méretek: small, medium, large
Keret szín: szürke, bordó
Opcionális szárvégek: fekete, piros, kék, zöld

Tapasztalja meg Ön is mielőbb az előnyöket,
melyeket elégedett felhasználóink már régen tudnak:

Igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most!
Tel.: 06 20 335 05 21 e-mail: info@endobolt.hu