1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

ExamVision loupék

Optimális nagyítás, maximális kép élesség és páratlan mozgásszabadság munkája során.

Személyre szabott loupe megoldások

Az ExamVision optikára és optikai megoldásokra szakosodott cég. Loupéik teljes mértékben személyre szabhatóak, a legprecízebb alkatrészek felhasználásával készülnek. Minden termékünk a technológia és a kézműves tökéletes szinergia eredménye. Az ExamVision loupékat fogorvosoknak, sebészeknek, dentál higiénikusoknak, állatorvosoknak és más olyan szakembereknek kínáljuk, akik nagy látómezőre és nagy mélység élességre vágynak a nagyítás nyújtotta előnyök mellett.

A loupék verseny győztes designja lehetővé teszik, hogy a loupe tökéletes egyensúlyban helyezkedjen el a fejen. Biztosítva ezzel az érzést, hogy Ön csak egy normál szemüveget visel. A csúcsminőségű német gyártmányú optika hozzásegíti Önt az elképesztő részletgazdagsághoz és a még nem tapasztalt valós színátvitelhez.

Loupe vásárlás során segítünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb nagyítást. Figyelembe vesszük legfontosabb igényeit, és ideális megoldást kínálunk Önnek, ügyelve arra, hogy a loupe megkönnyítse a kiemelkedő ergonómiai helyzetet.

Loupéink személyre szabottan készülnek az Ön anatómiai paramétereinek, látásának és a preferált munkapozíciónak megfelelően. Igény esetén lehetőség van a Prisma Lens system™(20) prizma rendszerünk beépítésére, melynek segítségével, Ön még egyenesebben és ergonómikus körülmények között dolgozhat, ezzel megelőzve a hát és nyakfájás okozta kellemetlenségeket.

Loupe kínálatunk

Essential loupeGalilei HD loupeKepler Kompakt loupeKepler Advanced loupe
EssentialGalilei HDKepler KompaktKepler Advanced

ergonómikus munkavégzés

Ergonómia

A loupe jelentősen javítja munkapozícióját. A hosszabb munkatávolságok nagyobb igényt támasztanak a látásával szemben. A loupe jelenthet megoldást. A megfelelő ergonómia alapvető előfeltétele a hosszú, élvezetes és egészséges munkának.