1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

ExamVision nagyítások

Gondosan tervezve, hogy megfeleljen a specifikus igényeknek is

Válasszon a négy nagyítórendszer között

Magasan képzett szakembereink szorosan együtt működnek Önnel, hogy kiválasszák a pontosan az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Figyelembe veszik a legfontosabb igényeket, és ideális megoldást kínálnak Önnek, ügyelve arra, hogy a loupe az Ön paramétereihez illeszkedjen, valamint elősegítsék a kiváló ergonómiai helyzetet.

Hogy Ön is mielőbb megtapasztalhassa az előnyöket, melyeket elégedett felhasználóink már régen tudnak, igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most és ingyenes tanácsokat, útmutatásokat kaphat Tőlünk a látás, az optika, a védelem és az ergonómia vonatkozásában!

Az ExamVision loupék maximálisan testreszabhatóak, a legfinomabb alkatrészekből készülnek. Minden loupe egyedi mérések alapján kerül legyártásra és összeszerelésre. Ezután szigorú minőség-ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, mielőtt elhagyják a gyárat.

Hosszabb élettartam

Az ExamVision loupékat igény esetén a legjobb BlueLight védelemmel látjuk el a káros UV és kék-ibolya sugárzás ellen mind a nagyítódobokban, mind a kitekintő lencsékben. A hatékony védelem jobban védi a szemét, miközben kényelmesebb és nyugodtabb látást kínál. Az ExamVision azoknak a felhasználóknak ajánlja a BlueLight Protectiont, akik hosszú ideig dolgoznak LED-es környezetben. Ne feledje, a látása az egyik legértékesebb eszköz.

A világos, nagy expozíciós LED-es környezetben végzett munka érzékennyé teheti a szemet a káros UV-fényre és a kék-ibolya fényre. Idővel a káros fény olyan szembetegségek egyik fő tényezője lehet, mint például a szürkehályog vagy az életkorral összefüggő makuladegeneráció (AMD). A Focus ™ LED lámpákat úgy tervezték, hogy pontosan oda biztosítsák a megvilágítást, ahol arra szüksége van.

13 nagyítás négy nagyítórendszerben

2.3x Galilei HD nagyítás

Rendkívül kényelmes nagyítás, amelyet nagyon könnyű megszokni. Páratlan mozgásszabadságot nyújt, akár 20 cm-ig. Kiváló részletgazdagságot nyújt valamennyi eljáráshoz. Kezdő loupe felhasználóknak ajánljuk. A legszélesebb körben alkalmazott nagyítás, ajánlott egész napos használatra. Galilei HD rendszer.

  • Látómező: 10.8 cm
  • Mélység élesség: akár 20 cm

2.5x Essential nagyítás

Az Essential lencserendszer több olyan szabványos minőségű anyagot használ, mint a csúcsminőségű Galilei HD loupék (alumínium ház a titán helyett). Az Essential termékcsalád kiváló nagyítást kínál megfizethető áron. Fokozott részletességet ad, amíg kíméli a fáradt szemeket.

  • Látómező: 8.7 cm
  • Mélység élesség: akár 18 cm

2.8x Galilei HD nagyítás

Nagyobb nagyítás a még precízebb részletek érdekében, mégis kényelmes viseletet biztosít egész nap. Kivételes kép tisztaság és mélységélesség. A Galilei HD 2.8x TTL loupe segít az egészséges munkapozíció fenntartásában.

  • Látómező: 10.2 cm
  • Mélység élesség: akár 15 cm

3.0x Essential nagyítás

Az Essential lencserendszer több olyan szabványos minőségű anyagot használ, mint a csúcsminőségű Galilei HD loupék (alumínium ház a titán helyett). Az Essential termékcsalád kiváló nagyítást kínál megfizethető áron.

  • Látómező: 8.7 cm
  • Mélység élesség: akár 18 cm

3.3x Galilei HD nagyítás

Ha loupéval szeretne dolgozni, de mikroszkópos nagyításra van szüksége, tökéletes megoldást nyújthat a Galilei HD 3.3x nagyítás. Ideális nagy precizitású munkákhoz, széles látóteret és nagy mozgásszabadságot biztosít. Ez a nagyítás már megkívánja a fényt. Javasoljuk a Focus ™ LED-fény használatát.

  • Látómező: 8.13 cm
  • Mélység élesség: akár 10 cm

3.5x Kepler Kompakt nagyítás

Precíz 3.5x nagyítás széles látómezővel, faltól falig tű éles képpel. A nagyítódob mindössze 38 mm hosszú. A finom fókusz segítségével lehetőség van mindkét okulárban a tökéletes kép elérésére. Idővel igény esetén felfejleszthető 4.6x vagy 5.7x nagyításra. Ideális általános és egész napos kezelésekhez. Kepler Kompakt rendszer.

  • Látómező: 8.5 cm
  • Mélység élesség: akár 10 cm

3.6x Kepler Advanced nagyítás

Éles kép és ultrakönnyű szerkezet 3.6x nagyítás mellett. Kényelmes mélységélességet nyújt, nyugodt testtartás mellett, szabadabb mozgást biztosítva. A Kepler Advanced loupe legalacsonyabb nagyítása. A nagyítás mértéke könnyen léptethető a Turn’N’Click rendszer segítségével. Kepler Advanced rendszer.

  • Látómező: 7 cm
  • Mélység élesség: akár 8 cm

4.5x Kepler Advanced nagyítás

Kiváló az olyan bonyolultabb eljárásokhoz, amelyek nagyítást igényelnek, megfelelő mélységélességet biztosít optimalizált ergonómia mellett. A Kepler Advanced második nagyítása. A nagyítás egyszerűen léptethető a Turn’N’Click rendszer segítségével.

  • Látómező: 6 cm
  • Mélység élesség: akár 6 cm

4.6x Kepler Kompakt nagyítás

Faltól-falig tű éles képet ad 4.6x nagyítás mellett. A finom fókusz segítségével lehetőség van mindkét okulárban a tökéletes kép elérésére. Idővel igény esetén felfejleszthető a már meglévő loupéja 5.7x nagyításra. Ideális nagy részletgazdagságot megkívánó eljárásokhoz, ugyanakkor kellemes tárgytávolságot enged munka közben a nyugodt testtartáshoz és a szabadabb mozgáshoz. Kepler Kompakt rendszer

  • Látómező: 7.5 cm
  • Mélység élesség: akár 8 cm

5.5x Kepler Advanced nagyítás

Kiváló mikroszkópikus nagyítás bonyolult eljárásokhoz, széles látómező megőrzése mellett. A kiváló fényáteresztő képesség, valamint a Kepler Advanced finom fókuszálási képessége azt jelenti, hogy elérheti a maximális mélységélességet és optimalizálhatja ergonómiai helyzetét.

  • Látómező: 5 cm
  • Mélység élesség: akár 5 cm

5.7x Kepler Kompakt nagyítás

Nagy nagyítás, ugyanakkor megőrzi a könnyű, kompakt Kepler nagyító előnyeit, faltól-falig kristálytiszta képpel. Lehetővé téve még a mozgás szabadságát, tehát egy nyugodtabb testtartást. Ideális mikroszkópikus nagyítás részletgazdag eljárásokhoz.

  • Látómező: 6.5 cm
  • Mélység élesség: akár 6 cm

6.4x Kepler Advanced nagyítás

A Kepler Advanced loupe legnagyobb nagyítása. A nagyítás könnyen elérhető a Turn’N’Click rendszer segítségével. A kiváló fényáteresztés, valamint a Kepler Advanced finom fókuszálási képessége azt jelenti, hogy maximális mélységélességet érhet el és optimalizálhatja ergonómiai helyzetét még ekkora mikroszkopikus nagyításnál is. Ez biztosítja a mozgás szabadságát és a nem statikus helyzet kényelmét.

  • Látómező: 4 cm
  • Mélység élesség: akár 3.5 cm


Loupe kínálatunk

EssentialGalilei HDKepler KompaktKepler Advanced

Tapasztalja meg Ön is mielőbb az előnyöket,
melyeket elégedett felhasználóink már régen tudnak:

Igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most!
Tel.: 06 20 335 05 21 e-mail: info@endobolt.hu