Egyéb orvosi terület

Az ExamVision sokoldalú, egész nap használható eszközöket kínál fogorvosoknak, sebészeknek és egyéb más területen dolgozó orvosoknak. A loupék rendkívül könnyű, mégis robosztus, csúcsminőségű anyagokból készülnek, az ExamVision orvosi és sebészeti loupéit és LED fényforrásait egyedi igényekhez igazítja.

Sebészet és nagyítás

Az orvosi eljárások, kezelések kiváló optikát és eszközöket igényelnek, hogy megkönnyítsék a mozgás szabadságát, a jó testtartást és a helyes ergonómiát egész munkanapon. Optikusok tervezik és gyártják az ExamVision loupékat Dániában.

A megfelelő loupe és nagyítás megválasztása optimalizálja a műtéti és egyéb orvosi eljárások teljesítményét. Minden loupe megoldás az egyéni látástól, a nagyítási szükséglettől, valamint a fizikai munkakörülményektől, például a munkatávolságtól, valamint a rendelkezésre álló eszközöktől és lehetőségektől függ.

A szakma, a nagyítás és az ergonómia kölcsönösen összefüggnek

Az optikai loupékkal végzett munka egyik fő előnye a testtartás azonnali javítása. A modern operációs technikák pontosságot igényelnek, és a szem az elsődleges eszköz, amely információt szolgáltat az agy számára. Loupe nélkül a felhasználók görnyedt, kényelmetlen helyzetben dolgoznak, ami krónikus derék- és nyaki fájdalomhoz vezethet.

Amikor orvosi nagyítót rendel, ergonómikus munkakörnyezetét is megvizsgáljuk. A statikus testtartásban történő hosszabb ideig történő munkavégzés jelentős fájdalmakat és sérüléseket okozhat. Ezért tanácsot adunk Önnek és kollégáinak a rendszeres munkahelyi nyújtó gyakorlatok kapcsán. A munka és az élet ergonómiájára való összpontosítás nemcsak jobb kezelési eredményeket, gyorsabb eljárásokat, hanem boldog, jól kezelt pácienseket is eredményez. Biztosítja továbbá a biztonságos és megbízható munkakörnyezetet, és javítja a munkaelégedettségét. Érezni fogja a különbséget rövid és hosszú távon.

Nagyítás orvosi területre

A műtéti pontosság elvégzésének alapvető feltétele a látás. A megfelelő nagyítás és a kiváló látómező emeli a teljesítményt a legmagasabb szintre, és segít jobban teljesíteni az összes orvosi vizsgálat és eljárás során. Ezért mindig megvizsgáljuk látását és fizikai munkakörnyezetét, mielőtt megterveznénk az Ön egyedi igényeihez a loupét.

Négy nagyítórendszeren keresztül 13 nagyítást kínálunk. Általában az alábbi nagyításokat javasoljuk orvosi és műtéti loupékhoz:

Kisebb nagyítás esetén (2.3x-tól 3.3-szeres nagyításig) olyan orvosi loupékat kap, amelyek ideálisak azokhoz az orvosi kezelésekhez és műtéti eljárásokhoz, amelyek során nagy látómezőre és kiváló mélységélességre van szükség. Az orvostanhallgatóknak ritkán kell 3.3x-os nagyításnál nagyobb nagyítás. Ez részben azért is van, mert többségük 40 év alatti.

Mikro-műtétek elvégzéséhez, részletesebb és bonyolultabb műtéti műveletekhez általában nagy nagyítás szükséges 3.5x nagyítástól 6.4x-szeresig. Pl. kéz, szem, érrendszer, vagy neuro sebészet esetén. Amelyek műtéti eljárásai kiváló látást és nagyítást igényelnek, 3.5-től a mikroszkópikus nagyítát közelítő nagyításig, például 6.4x-szeres nagyítás.

Kattintson ide és tekintse meg az ExamVision nagyítások széles skáláját, beleértve az állítható loupe rendszerünket, a Kepler Advanced-t – a világ legkönnyebben állítható loupéja és az egyetlen loupe, amelyben négy nagyítás van.

Próbálja ki az ExamVision orvosi loupékat és ingyenes tanácsokat és útmutatásokat kaphat tőlünk a látás, az optika, a védelem és az ergonómia vonatkozásában.

Loupék és LED-es fényforrások