Ergonómia

A nagyítás és ergonómia kéz a kézben járnak

A loupéval végzett munka egyik fő előnye a testtartás azonnali javítása. Loupe nélkül a felhasználók hajlított, kényelmetlen helyzetben dolgoznak, ami krónikus derék / nyaki fájdalomhoz, szem megerőltetéshez és a stressz által kiváltott fejfájáshoz vezet. Az ergonómikus loupe segít a jobb testtartás elérésében, lehetővé téve a professzionális fellépést anélkül, hogy veszélybe kerülne a saját test és a munkakörnyezet.

Hogy Ön is mielőbb megtapasztalhassa az előnyöket, melyeket elégedett felhasználóink már régen tudnak, igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most és ingyenes tanácsokat, útmutatásokat kaphat Tőlünk a látás, az optika, a védelem és az ergonómia vonatkozásában!

A jó ergonómia elengedhetetlen a hosszú, élvezetes, és egészséges munkavégzéshez

Kérjen ergonómiai tanácsokat szakképzett loupe értékesítőjétől! Fogorvosi loupe kiválasztásakor fontos, hogy vegye figyelembe minden igényét. Amikor Ön loupe vásárlás mellett dönt, segítünk Önnek meghatározni szakmai igényeinek minden szempontját, függetlenül attól, hogy fogorvos, dentál higiénikus, sebész, állatorvos, orvostanhallgató vagy akár ékszerész. Szolgáltatásunk része, hogy nem csak egy loupét kínálunk, hanem megvizsgáljuk ergonómikus munkakörnyezetét is a fizikai munka lehetőségeinek optimalizálása érdekében. Többek között a munkapozícióra és a távolságra összpontosítunk, a munkaeszközök beállításával. Megvizsgáljuk szemének paramétereit, látásának védelmi lehetőségeit a káros UV és kék-ibolya fény ellen.

Miután elkészült és átadásra került az Ön személyre szabott loupéja, kollégáink Önre igazítják azt, hogy megkönnyítsék a kiváló ergonómai helyzetet egész nap. Használati és karbantartási tanácsokkal látják el, hogy minél tovább szolgálja loupéja az Ön kényelmét. Elmondják Önnek későbbi lehetőségeiket, például a látás megváltozásának esetében lehetőség van a loupe beállításán változtatni.

Növelje a biztonságot távolságának megtartásával

A személyi védelemre és biztonságra szolgáló felszerelés minden eddiginél fontosabb a fogászati ​​és orvosi vizsgálatok és eljárások elvégzésekor. A fizikai távolság fenntartása gyakran nehéznek bizonyulhat, mivel a részletek megfelelő megjelenítéséhez nagyon közel kell lennie a beteghez. A személyre szabott loupe segítségével nem csak az optimális munkahelyzetet érheti el, hanem jelentősen megnöveli az Ön és a beteg közötti biztonsági távolságot.

Rendszeresen végezzen nyújtó gyakorlatokat

A statikus testtartásban történő hosszabb ideig történő munkavégzés jelentős fájdalmakat és sérüléseket okozhat. Ezért kollégáink tanácsokat és útmutatást nyújtanak Önnek és kollégáinak a munkahelyi rendszeres nyújtó gyakorlatok elvégzéséhez.

A munka ergonómiájára való összpontosítás nemcsak jobb kezelési eredményeket, gyorsabb eljárásokat, boldog, jól kezelt pácienseket ér el, hanem biztosítja a biztonságos és megbízható munkakörnyezetet, és javítja a munka elégedettségét. Érezni fogja a különbséget rövid és hosszú távon. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a loupékról és az ergonómiáról.

A legfontosabb ergonómiai tényezők loupe vásárlás esetén

A fogorvosok és más egészségügyi szakemberek általában két okból vásárolnak loupét : a látásélesség és a kezelés minőségének javítása, valamint a testtartás és a kényelem javítása érdekében. Három alapvető, ergonómiai tényezőt kell figyelembe venni, amikor a megfelelő loupét keresi:

Munkatávolság

A munkatávolságot a szem korneától a munkaterületig mérjük. A helyes munkatávolság nagyon fontos, hogy elkerüljük a görcsös, kényelmetlen pozíciókat, amelyek krónikus derék- és hátfájáshoz vezetnek. A néhány cm-es eltérés jelentős hatással lehet a kényelemre és az egészségre. Az ExamVision loupék vásárlásakor a munkatávolságot mindig egyénileg mérjük, illeszkednek a magassághoz és a munkaeszközökhöz, hogy tökéletes eredményeket érjünk el.

Döntési szög

Minél meredekebb ez a szög annál, kényelmesebb munkahelyzetet érhet el minimális fej döntéssel (legfeljebb 20°). A megfelelő szög egyedi, függ az arctól, a kerettől, az orrnyereg magasságától és egyéb változóktól.

Prizma lencse rendszer

Lehetővé teszi, hogy egyenesen üljön és jobb munkahelyzetet érjen el, úgy hogy a látásélménye tökéletes. A prizma beépítés opcionális lehetőség. Így függőleges helyzetben is dolgozhat, ami hasznos a nagyon magas emberek esetében vagy azok számára, akik súlyos nyaki vagy hátproblémáktól szenvednek.

Keret méret

Valamennyi ExamVision keret loupékhoz lett tervezve, bármilyen arcformához keskeny, széles és ázsiai) illeszkednek. Kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő keret méretet és típust, hogy az tökéletesen illeszkedjen és fentmaradjon a helyén munka során.

Itt az idő egy kis pihenőre!

A hosszú ideig tartó statikus testtartás fájdalmat okozhat. Rendszeres szünetekre és nyújtó gyakorlatokra lehet szükség, ami mindössze egy-két percet vesz igénybe és az egészség szempontjából előnyös. A rendszeres szünetek bizonyítottan hozzájárulnak a jobb összpontosításhoz és a termelékenységhez.

Kérje kollégáinktól ergo poszterünket!