Fogászati loupék

A fogászati ​​és dentál higiéniai eljárások pontosságot igényelnek. Tökéletes látást igényel. Az orvosi nagyítószemüveg segít elérni ezt, a loupe segítségével professzionális fogorvosi munkát végezhet anélkül, hogy veszélyeztetné a saját testi épségét és munkakörnyezetét.

Személyre szabott orvosi nagyítószemüvegek

A fogorvosok és dentál higiénikusok idő előtti pálya elhagyásának leggyakoribb oka a rossz munkakörnyezet által okozott fájdalom és sérülés. Szerencsére ennek nem kell így lennie. A megoldás optikai.

A fogászati ​​kezelések pontosságot igényelnek, ehhez a szem az elsődleges eszköz. Sok fogorvos és dentál higiénikus hajlamos arra, hogy a páciens fölé hajoljon, hogy elég közel legyen ahhoz, hogy láthassa munkáját. A nagyítószemüveggel egyenes munkapozícióban láthatja és végezheti precíziós munkáját.

Az ExamVision valamennyi orvosi nagyítószemüvegét optometristák tervezik, egyénileg fogorvoshoz, illetve dentál higiénikusra igazítva. Minden megoldás az egyéni látástól, a nagyítási igénytől, valamint a fizikai munkakörülményektől, például a munkatávolságtól, valamint a rendelkezésre álló eszközöktől és lehetőségektől függ.

Javítsa munkahelyi környezetét orvosi nagyítókészülékkel

A fogorvosok és dentál higiénikusok számára tervezett loupékkal végzett munka egyik fő előnye a munkapozíció azonnali javítása. Loupe nélkül a fogorvosok és higiénikusok görnyedt, kényelmetlen helyzetben hajlamosak dolgozni, ami krónikus nyaki- és hát fájdalmakhoz vezethet.

Azáltal, hogy beszerez egy személyre szabott loupét az eszközkészletébe, a munkakörnyezete jelentősen javul – rövid és hosszú távon.

Személyre szabott loupék egyéni szükségetekre

Optometrista és magasan képzett szakemberekből álló csapatunk segítséget nyújt Önnek abban, hogy kiválassza az Ön számára tökéletes nagyítást. Személyre szabjuk az Ön számára a tökéletes loupe megoldást – egyedileg a szeméhez illeszkedő megoldás, amely megkönnyíti a kiváló ergonómiai helyzetet.

Az Ön szemének támogatása érdekében monofokális, bifokális, valamint multifokális (a multifokális lencséket progresszív lencséknek is nevezzük) lencsék beépítésére is van lehetőség. A lencsék testreszabhatók a nagyító dobokban és a kitekintő lencsékben is. További információt kaphat optikai megoldásainkról…

A rendelkezésre álló legjobb lencséket és optikát használjuk. Ide tartoznak a káros UV-fény ellen védő bevonatok, az antireflex réteg, a lencsék karc ellenálló képességének javítása. A szem védelme érdekében elvégzett mérésekről itt olvashat bővebben.

Loupék és LED-es fényforrások

Tapasztalja meg Ön is mielőbb az előnyöket,
melyeket elégedett felhasználóink már régen tudnak:

Igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most!
Tel.: 06 20 335 05 21 e-mail: info@endobolt.hu