LED-es fényforrások

Megvilágítás pontosan ott, ahol szeretné

Az ExamVision optikai megoldásokra szakosodott, fogászati ​​és sebészeti fényforrások széles választékát kínálja a loupék kiegészítésére. A loupe és fény pontosságot és jobb rálátást biztosít a napi munka rutinjában.

A fény nem csak fény
A fogorvosi vagy orvosi kezelésekhez használható LED-lámpák keresésekor nem csupán a maximális fényerősség elérésére kell törekednie. A megfelelő fénynek a megfelelő helyen való elhelyezése elengedhetetlen mind a jó látás, mind a szem védelme érdekében.

A személyre szabható loupék esetében figyelembe vesszük a munkavégzés távolságát, magasságot és ergonómiai igényeket, útmutatást kap arról, hogyan kell a LED-es fényforrást rögzíteni és fókuszálni a maximális előny elérése érdekében.

Azért, hogy a lehető legtöbbet hozza ki loupéjából, csatlakoztasson hozzá fehér, árnyékmentes fényt kiegészítve ezzel a rendelői megvilágítást. Exam-Vision olyan világításrendszereket kínál, amelyek tiszta, fehér (<=5.000 – <= 6.500k) és árnyékmentes fényt adnak, így javul az adott tárgy láthatósága ezáltal minőségibb munkavégzésre van lehetőség. Ha magasabb Kelvin tartományú (kék színű) LED-et választ, mint az ExamVision Focus ™ és Essential, az magasabb lux számot jelent.

A Connect rendszernek köszönhetően a fényforrás könnyen a loupéhez rögzíthető és stabilan a helyén marad. A csatlakozási rendszer könnyen felhelyezhető, miközben stabilan tartja a fényforrást munka közben.

LED-es fényforrás választék

Focus Bright & Focus TrueEssential NanoEssential OneEssential Alpha
Ultra Compact LED fényforrás

Fényforrás kiegészítők

Az ExamVision termékek széles skáláját kínálja, amelyek kiegészítik az Ön loupéjét, ezzel biztosítva a teljesen testreszabott megoldást.


Tapasztalja meg Ön is mielőbb az előnyöket,
melyeket elégedett felhasználóink már régen tudnak:

Igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most!
Tel.: 06 20 335 05 21 e-mail: info@endobolt.hu