A tökéletesség záloga

5+1 lépés, hogy Ön a tökéletes loupét próbálja ki

  1. Bemutatóink során kiválassztjuk az Önnek legmegfelelőbb nagyítást.
  2. Megmérjük az Ön személyes paramétereit és pupillatávolságát.
  3. Szemüveg vagy kontaktlencse viselése esetén megmérjük a dioptria értéket.
  4. Meghatározzuk a munkatávolságot méretvétellel.
  5. Az adatok alapján beállítjuk Önnek a demo készülékek egyikét, majd feladjuk kipróbálásra.
  6. Ezután finomhangoljuk a munkatávolságot és meghatározzuk az Ön pontos “munka ablakát”.

Temékbemutatatónk során ezzel a készülékkel mérjük meg és állítjuk be a demo készülékek munkatávolságát. A műszer segítségével lehetőség van a lencséket külön kölün beállítani. Abban az esetben, ha valaki szemüveget visel, a loupéba bele kell kompenzálni a megfelelő +/- irányban attól függően, hogy a viselt szemüveg dioptriája milyen.

A rendelkezésre álló kompenzációs táblázatok segítségével és a műszer által mért adatok alapján tehát egyszerűen beállítható a loupe demonstrációs céllal. Ezen adatok szolgáltatnak alapot a későbbi precíziós adatvételre, melyet a megrendeléskor készítünk el.

Ezzel a készülékkel mérjük meg az Ön pupilla távolságát. A pupilla távolság ismeretében tudunk feladni Önre egy megfelelő loupét.

Előfordul olyan eset, hogy olyan értéket mérünk, amihez nem tudunk pontosan megfelelő demó készüléket adni. Ilyenkor a legközelebbi pupilla távolság értékű loupét javasoljuk kipróbálni. Megrendelés esetén a pupilla távolságot három különböző beállítással vesszük le. Először 30 cm-es fókusztávolságra, majd 40 cm-re és végül a végtelenbe. Ez a mérés igen fontos szerepet játszik a loupe tökéletes, személyreszabott legyártásában.