1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

ExamVision keretek

A megfelelő keret kiválasztása a loupe esetében ugyanolyan fontos, mint a helyes nagyítás kiválasztása. Arra törekszünk, hogy tartós, de mégis divatos keret designt biztosítsunk Önnek.

ÚJ! SPORT V2 keret

A Red Dot dizájn győztes Sport keret kapott egy kis faceliftet a tökéletes egyensúly és illeszkedés érdekében. A kényelmes, hajlított kialakítás bármelyik nagyítási rendszerhez választható. A könnyű titánium keret mindössze 14,4 g.

Lencserendszerek: Essential, Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced
Keret szín: Lunar grey, Midnight blue
Keret méretek: small, large

ÚJ! PANTO keret

Ikonikus. Modern. Urbán. A Panto időtálló, könnyű, tökéletes illeszkedik minden arc formához. A lekerekített vonalak elegáns, klasszikus megjelenést nyújtanak. Maga a keret mindössze 13,9 g, bármilyen recept beépíthető, beleértve a bifokális és multifokális lencséket is, hogy tökéletes optikai eredményt biztosítsanak..

Lencserendszerek: Essential, Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced
Keret szín: Midnight blue, Dessert rose
Keret méretek: medium, large

CARBON v1 keret

Légiesen könnyű, mégis erős és tartós karbonszálas keret, hogy kiemelje a stílusát. Csúcsminőségű anyagok tökéletes szinergiája. Az erős és tartós karbon elülső és titán szár egyedülálló kombinációja két színben. Maga a keret mindössze 12 g, tökéletessé téve az egész napos viseletet, függetlenül attól, hogy melyik nagyítórendszert választotta. A Carbon v1 keretbe bármilyen recept beépíthető, beleértve a bifokális és multifokális lencséket is, hogy tökéletes optikai eredményt biztosítsanak.

Lencserendszerek: Essential, Galilei HD, Kepler Advanced
Keret méretek: small, medium, large

ICON keret

Könnyű titán szárak és elülső részek alkotják a rugalmas Icon keretet. Az Icon lehetővé tesz bármilyen döntési szöget, hogy megkönnyítse az optimális ergonómiai helyzetet. A szárakban lévő beépített kábelvezetés elegáns, így elhagyhatóvá váltak a kábel elvezető kapcsok. Az eldobható oldalsó pajzsok szinte láthatatlan védelmet nyújtanak a fröccsenés és a törmelék ellen. A tökéletes optikai eredmény elérése érdekében az Icon bármilyen recepttel kapható rendelhető.

Lencserendszerek: Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced
Keret méretek: small, medium, large
Keret szín: fekete, azúr kék, ruby red, raw
Opcionális kiegészítő: gyémánt, zafír, rubin kő

COSMO keret

Könnyű, stílusos és kivételen kiegyensúlyozható tartós titánkeretben. Red Dot Design díjnyertes 2010. A tökéletes optikai eredmény elérése érdekében a Cosmo keretbe bármilyen recept beépíthető, legyen szó bifokális vagy multifokális lencséről. Három méretben elérhető, így biztosított a tökéletes illeszkedést, és lehetővé válik az, hogy a nagyítódobok elég mélyen üljenek, akár 40° -os deklinációs szöggel is beépíthetők. Különböző színes szárvégekkel tehetők egyedibbé.

Lencserendszerek: Galilei HD, Kepler Kompakt, Kepler Advanced, Essential
Keret méretek: small, medium, large
Keret szín: szürke, bordó
Opcionális szárvégek: fekete, piros, kék, zöld

Tapasztalja meg Ön is mielőbb az előnyöket,
melyeket elégedett felhasználóink már régen tudnak:

Igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most!
Tel.: 06 20 335 05 21 e-mail: info@endobolt.hu